Dubbele MopBox set op wielen

Artikelnummer: 7446014529503
Artikel 4 van 22
€ 89,65 € 74,55 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Dubbele MopBox set op wielen

De dubbele MopBox set op wielen is een handige professionele trolley voor vlakmoppen. De stapelbare emmers hebben elk twee compartimenten die naar wens kunnen worden ingericht met verschillende typen moppen: velcro moppen, disposable moppen of ook pocket mops. Het opklapbare deksel van elk compartiment zorgt ervoor dat voorbevochtigde moppen niet uitdrogen.

Moppen kunnen direct in de MopBox worden voorbevochtigd. Met gevulde emmers is het vervolgens makkelijk steeds een schone, vochtige mop uit de emmer te gebruiken en de vervuilde onder een deksel op te bergen. No-dirty water. Perfect dus voor het reinigen van vloeren waar snel en hygiënisch moppen telt. Bijvoorbeeld in de gezondheidszorg of in andere HACCP-projecten.

Ook geschikt als Multi-purpose cleaning caddy: met in totaal 4 compartimenten kunnen desgewenst meer verschillende schoonmaak materialen worden meegenomen. Bijvoorbeeld: doeken, sprayers, sponzen of pads. Zonder wielen kan de Dubbele MopBox ook op een trolley worden meegenomen.

Kenmerken:

  • Twee emmers, elk met twee compartimenten
  • Elk compartiment met opklapbaar deksel
  • 13 liter inhoud per compartiment
  • Vier fluisterstille zwenkwielen
  • Beide MopBoxen ook los te gebruiken
  • Afmeting per MopBox 51,5x39x28 (2x13 liter)

 De mopbox is bedoeld om voorbevochtigde moppen in mee te nemen. Je kunt er 's avonds een pak van vijf zebra-moppen op zijn kant inleggen en vervolgens daar een liter water op gieten. Box weer sluiten en de volgende dag heb je een voorraadje moppen klaar voor gebruik.

De Zebra moppen met velcro laten zich snel en makkelijk bevestigen. Als je ze de met de velcro-kant naar boven legt, kun je ze er "één-twee-hupsakee" uit halen door een velcro frame op de stapel moppen te drukken. Het fijne zachte klittenband van deze moppen werkt erg goed.

Een Zebra-mop kan door zijn enorme absorptievermogen flink wat meters aan. Door de sterke capillaire werking van dit zware microvezel wordt veel vuil vastgehouden. Maar wanneer het zover is, kan de vieze mop eenvoudig worden vervangen door een schoon exemplaar. De Zebra moppen zijn voorzien van een lus waarmee je de mop eenvoudig van de houder af trekt.

Het tweede compartiment kun je gebruiken om de vuile moppen in op te bergen. Handig als je er een waszakje inhangt. Dan kun je die er aan het eind van de rit makkelijk uithalen en in de wasmachine gooien.

De dubbele mopbox op wielen komt van pas als je meer moppen mee wilt nemen, of als je werkt met verschillende soorten moppen

De HYGYEN MF Zebra is er met:

  • Velcro,
  • Wings met 2 of 3 ringen
  • Speedwings (voor bijvoorbeeld Vileda Ultraspeed) 
  • Pockets en "hangwings"(bijvoorbeeld voor Numatic hang-on/drop-off)

De hoge kwaliteit wit microvezel (980gr/m2) met zwarte polyester scrub-strepen geeft deze moppen een uitstekend reinigingsrendement voor grote, sterk vervuilde vloeroppervlakken. Ook hardnekkig vuil wordt makkelijk en snel verwijderd doordat de zwarte polyester scrubvezels alle viezigheid losmaken en de extra dichte, zware microvezel grote hoeveelheden vuil en vocht absorbeert.

Specificatie Omschrijving
Barcode 7446014529503
© 2019 - 2024 Sopmop | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel